DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

EYH Series Dua dimensi mixer

Pondok Description:

EYH Series two dimensional mixer mainly consists of three parts: rotor drum, swinging rack and frame. The rotor drum lies on swinging rack, supported by four wheels and its axial fixation is done by two chock wheels. Two of four wheels are driven by rotating power system to make the cylinder rotate. The swinging rack is driven by a set of crankshaft oscillating bar which is mounted on the frame and swinging rack is supported on the frame. The rotating cylinder of EYH two dimensional mixer can...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

Application of Two Dimensional Mixer

 

The mixers are widely used in pharmaceutical, food, dye, feed, chemical fertilizer and pesticide industries and especially suitable for mixing various solid materials with large volumed ,000 to 12,000 litres).
The mixing barrel swings while rotates so that the materials in the barrel can be fully mixed. Because the discharge port of the barrel is out of the barrel centreline, the mixer features quick mixing and discharging, as well as high volume mixing capacity.

EYH Series Two Dimensional Mixer 1

Principle of Two Dimensional Mixer

EYH Series dua mixer dimensi utamana diwangun ku tilu bagian: rotor kendang, rak ayun na pigura. The rotor kendang perenahna dina rak ayun, dirojong ku opat roda na fiksasi axial na geus rengse ku roda dua chock. Dua tina opat roda disetir ku sistem kakuatan puteran nyieun Rotasikeun silinder. The rak ayun ieu disetir ku susunan crankshaft bar osilasi nu geus dipasang dina pigura jeung ayun rak anu dirojong on pigura.

Features of Two Dimensional Mixer

The silinder puteran of EYH dua mixer dimensi bisa ngalir di dua-arah dina waktos anu sareng. Hiji teh rotasi kendang jeung lianna anu ayun of kendang sapanjang rak ayun. Bahan bisa dicampurkeun bakal diputer nalika kendang geus puteran, sarta bakal dicampurkeun kenca sareng ka katuhu lamun silinder kasebut ayun. Salaku hasil dua ketak ieu, bahan tiasa dicampur pinuh dina waktu anu singget. EYH dua mixer dimensi anu cocog pikeun Pergaulan bubuk jeung bentukna granule bahan.

Overall schematic drawing of Two Dimensional Mixer

EYH Series Two Dimensional Mixer 4

Technical parameters of Two Dimensional Mixer

EYH Series Two Dimensional Mixer 5
company

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!