DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

Si te zgjidhni tharëse centrifugale llak në mënyrë korrekte?

Çdokush që ka përdorur këtë pajisje duhet ta dini se tharëse centrifugale llak mund të luajë një rol të fuqishëm në punë, shkalla e tharjes është shumë e shpejtë, dhe gjithashtu mund të garantojë cilësinë e produkteve, të përdorura zakonisht në ngrohjes të ndjeshme të tharjes drogës trajtim. Përveç kësaj, tharëse llak mund të përdoret gjithashtu për të përgatitur mikrokapsula, dhe mund të arrijë një efekt të mirë të trajtimit. Deri sa nuk kemi zgjedhur?

Para së gjithash, kur bën zgjedhje, zui është gjithmonë duke krahasuar disa lloje të ndryshme të pajisjeve. Është e rëndësishme që të mbani në mend se ju duhet të zgjidhni ato pajisje që përmbushin nevojat tuaja, të cilat janë më delikate në strukturë dhe kërkojnë më pak hapësirë ​​për të njëjtin funksion.

Problemi i dytë, ndërsa ne jeni pazar për tharëse llak, është se zui është më e mirë në kërkim për pajisje që janë më të automatizuar dhe të lehtë për të kontrolluar. Në këtë mënyrë, ajo do të jetë më i përshtatshëm dhe të thjeshtë për të vepruar, të cilat mund të zvogëlojë numrin e operatorëve dhe të kursyer kostot.

Së treti, ne duhet të zgjedhin pajisje me punën e të besueshme dhe të qëndrueshme, më pak konsum të energjisë dhe efikasitet më të lartë, në mënyrë që ne mund të ndihmojë më mirë të na përfunduar punën.

Së katërti, përdoruesit duhet së pari të qartësojë kërkesat e tyre aktuale, si dhe materialet e veçanta dhe pronat materiale, dhe për të siguruar që madhësia e hundë e pajisjeve zgjedhur plotëson kërkesat. Kjo do të thotë, ne duhet të zgjidhni pajisje tharëse llak që mund të na ndihmojë të përfunduar punën mirë.
Megjithatë, edhe në qoftë se pajisjet e përshtatshme është zgjedhur, mund të ketë disa probleme në zbatimin aktual. Në këtë kohë, ne duhet të marrin në konsideratë nëse vendosjen e tharëse llak ka ndonjë problem, të tilla si nëse shpejtësia e të ushqyerit, vendosjen temperatura është e arsyeshme, dhe karakteristikat e materialit vetë, etj, dhe pastaj ri-rregulluar atë


Ora Post: Aug-08-2018

WhatsApp Online Chat!