DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

EYH Series Dy Mixer Dimensional

Përshkrim i shkurtër:

EYH Series two dimensional mixer mainly consists of three parts: rotor drum, swinging rack and frame. The rotor drum lies on swinging rack, supported by four wheels and its axial fixation is done by two chock wheels. Two of four wheels are driven by rotating power system to make the cylinder rotate. The swinging rack is driven by a set of crankshaft oscillating bar which is mounted on the frame and swinging rack is supported on the frame. The rotating cylinder of EYH two dimensional mixer can...


Detail Product

Fabrika Picture

Produkt Tags

Application of Two Dimensional Mixer

 

The mixers are widely used in pharmaceutical, food, dye, feed, chemical fertilizer and pesticide industries and especially suitable for mixing various solid materials with large volumed ,000 to 12,000 litres).
The mixing barrel swings while rotates so that the materials in the barrel can be fully mixed. Because the discharge port of the barrel is out of the barrel centreline, the mixer features quick mixing and discharging, as well as high volume mixing capacity.

EYH Series Two Dimensional Mixer 1

Principle of Two Dimensional Mixer

EYH Series dy dimensionale mikser kryesisht konsiston në tre pjesë: daulle rotor, raft lëkundje dhe frame. Daulle rotorit shtrihet në raft plot gjallëri, i mbështetur nga katër rrota dhe fiksimi i saj axial është bërë nga dy rrota plot. Dy nga katër rrota janë të shtyrë nga e rradhës sistemit të energjisë për të bërë Rotate cilindër. Raft plot gjallëri është nxitur nga një grup i bosht me gunga bar lekundese e cila është ngritur në kuadrin dhe raft plot gjallëri është mbështetur mbi një bartinë.

Features of Two Dimensional Mixer

Cilindri rradhës i EYH dy dimensionale mikser mund lëviz në dy-drejtim në të njëjtën kohë. Njëra është rotacioni i daulles dhe të tjera është plot gjallëri e daulles përgjatë raft plot gjallëri. Materialet të jenë të përziera do të ndërrohen kur daulle rrotullohet, dhe do të jenë të përziera majtë dhe të djathtë kur cilindër është plot gjallëri. Si rezultat i këtyre dy lëvizjeve, materiale mund të jenë të përziera plotësisht në një kohë të shkurtër. EYH dy dimensionale mikser është i përshtatshëm për përzierje pluhur dhe formë granule materialeve.

Overall schematic drawing of Two Dimensional Mixer

EYH Series Two Dimensional Mixer 4

Technical parameters of Two Dimensional Mixer

EYH Series Two Dimensional Mixer 5
company

  • Previous:
  • Next:

  • Fabrika Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!