DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD
  • ab
  • fh3
  • XSGgzu

i mirëpritur

Rreth nesh

Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co, Ltd, themeluar në vitin 2000, është një prodhues profesional të angazhuar në kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve tharje dhe makineri granulating. Ajo është aktualisht një ndërmarrje me më shumë varieteteve dhe specifikimet në China.Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co, Ltd themeluar në vitin 2000, është një prodhues profesional të angazhuar në kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve tharje dhe makineri granulating. Ajo është aktualisht një ndërmarrje me më shumë varieteteve dhe specifikimet në Kinë.

ajo që ne e bërë

projekti ynë


WhatsApp Online Chat!