YPG Series Dryer tekenan semprot

Pondok Description:

Pedaran The cair atawa nempelkeun bahan baku anu disemprot kana tetes cair mini ku atomizer dipencet nu draws bantuan ti tekanan atawa pompa diafragma, sarta gancang drying ngaliwatan bursa panas. (10-90 detik) dina panungtungan, anu bubuk atawa leutik granule geus réngsé. Fitur 1. speed Drying nyaéta saum sareng cocog pikeun drying bahan sensitipitas termal utamana. 2. produk rengse nyaéta bal granule kalayan ukuranana seragam. Na fluidity na kaleyuran nu alus. Purity sahiji produk anu tinggi sarta qua na ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

gambaran

Bahan baku cair atawa nempelkeun ieu disemprot kana tetes cair mini ku atomizer dipencet nu draws bantuan ti tekanan atawa pompa diafragma, sarta gancang drying ngaliwatan bursa panas. (10-90 detik) dina panungtungan, anu bubuk atawa leutik granule geus réngsé.

Fitur

1. speed Drying nyaéta saum sareng cocog pikeun drying bahan sensitipitas termal utamana.

2. produk rengse nyaéta bal granule kalayan ukuranana seragam. Na fluidity na kaleyuran nu alus. Purity sahiji produk anu tinggi sarta kualitas na téh alus.

3. Éta dilarapkeun wengkuan anu lega. Numutkeun karakteristik bahan baku, bisa make hawa panas nepi ka garing sarta ogé bisa migunakeun hawa tiis kana granulate. Cai mibanda adaptability kuat pikeun bahan baku.

4. operasi nyaeta basajan tur stabil; kadalina téh basajan tur merenah, gampang pikeun ngawujudkeun operasi otomatis.

 parameter teknis

ngetik

kamanunggalan

50

100

150

200

300

500

1000

Jumlah cai ngejat

kg / h

50

100

150

200

300

500

1000

Gemblengna ukuranana (Ø * H)

mm

1600 *
8900

2000 *
11500

2400 *
13500

2800 *
14800

3200 *
15400

3800 *
18800

4600 *
22500

Tekanan tina pompa

MPa

0.5-8

kakuatan

KW

8,5

14

22

24

30

82

30

Hawa tina hawa inlet

300-350

kempelan bahan baku

%

> 97

manaskeun listrik

KW

75

120

150

Lamun hawa nu leuwih handap ti 200 ℃, parameter kudu diitung nurutkeun kondisi praktis.

+ Uap listrik

MPa + KW

0,5 + 54

0,6 + 90

0,6 + 108

tungku hawa panas

Kcal / h

100000

150000

200000

300000

400000

500000

1200000

Catetan:

1 Jumlah cai ngejat téh patali jeung karakteristik bahan baku na hawa tina évaporasi. Parameter dina tabél diitung salaku 150-160 ℃

2 Palanggan bisa milih cara drying béda kayaning: ngukus ayeuna, uap countercurrent jeung bubuk balik drying minuhan sarat tina produk.

3 The aliran bagan sketsa téh ngan pikeun acara, customer bisa nyokot subassembly nurutkeun kedah.

aplikasi

Ieu lumaku di foodstuff, farmasi, industri kimia, dyestuff, keramik, biokimia, industri palastik jeung saterusna.


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!