GFG Series High-Kekecapan diangken Pesanggrahan Dryer

Pondok Description:

Aplikasi Ieu cocog pikeun ubar, kadaharan, eupan, industri kimia jeung saterusna, jas keur drying powder anu boga Prinsipna fluidity alus Lamun hawa geus dimurnikeun sarta dipanaskeun, mangka diwanohkeun ti handap kipas knalpot na ngaliwatan plat layar atah bahan. Di alam pawenangan gawé, kaayaan fluidization kabentuk ngaliwatan aduk sarta tekanan négatip. Uap anu ngejat tur dipiceun gancang sarta bahan baku anu garing gancang Pitur 1. Struktur ranjang cairan mangrupa sahiji r ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

aplikasi

Ieu cocog pikeun ubar, kadaharan, eupan, industri kimia jeung saterusna, nyaluyukeun jeung keur drying powder anu boga fluidity alus

dasar

Lamun hawa geus dimurnikeun sarta dipanaskeun, mangka diwanohkeun ti handap kipas knalpot na ngaliwatan plat layar bahan baku. Di alam pawenangan gawé, kaayaan fluidization kabentuk ngaliwatan aduk sarta tekanan négatip. Uap anu ngejat tur dipiceun gancang sarta bahan baku anu garing gancang

Fitur

1. Struktur ranjang cairan mangrupa sahiji buleud ku kituna ulah sudut maot.

Jero Hopper aya aduk ambéh ulah agglomeration tina bahan baku sarta ngabentuk terusan aliran. (Mesin Leutik henteu ngarojong stirrer)

2. granule ieu discharged ngaliwatan metoda ngarobah leuwih. Ku cara kieu, eta pisan merenah tur gancang. Sistim Discharging bisa dirancang ku sarat.

3. Hal ieu dijalankeun dina kaayaan tekanan négatip na segel. hawa anu disaring. Kituna éta basajan di operasi sarta merenah dina beberesih. Éta parabot idéal anu aya dina conformity kalawan sarat tina GMP.

4. Laju drying nyaéta saum sareng hawa anu seragam. Sacara umum dina waktu drying mangrupa 20-30 menit.

parameter teknis

barang

ngetik

kapasitas input (kg)

60

100

120

150

200

300

500

kipas angin

Jumlah hawa (m3 / h)

2361

3488

4000

4900

6000

7800

10800

tekanan hawa (mmH2O)

594

533

533

679

787

950

950

Kakuatan (kw)

7,5

11

15

18,5

22

30

45

kakuatan aduk (kw)

0,55

0,55

0,55

0,55

0,75

1,10

1,50

speed aduk (rpm)

11

Konsumsi uap (kg / h)

140

170

170

240

280

360

451

waktos operasi (mnt)

15-30 (gumantung kana bahan baku)

luhur

Babak (mm)

2700

2900

2900

2900

3100

3600

3850


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!