WLDH horisontal pita mixer

Pondok Description:

Prinsipna kerja mesin ieu diwangun ku wadahna, screw paddles aduk jeung bagian peralihan; nu ngawelah screw nu umumna dijieun kana 1 Lapisan atanapi 3 lapisan, anu screw luar konvergen teh bahan ka puseur ti dua sisi, sarta lapisan jero screw conveys bahan pikeun dua sisi tina pusat, ku kituna mun ti convection campur kode . Ciri koefisien Big of loading, wewengkon jajah leutik. Hese ngabersihan keur dipaké pikeun nyampur bahan kentel atawa napel. ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

Prinsipna ngagawekeun

mesin ieu diwangun ku wadahna, screw paddles aduk jeung bagian peralihan; nu ngawelah screw nu umumna dijieun kana 1 Lapisan atanapi 3 lapisan, anu screw luar konvergen teh bahan ka puseur ti dua sisi, sarta lapisan jero screw conveys bahan pikeun dua sisi tina pusat, ku kituna mun ti convection campur kode .

ciri

koefisien badag tina loading, wewengkon jajah leutik.

Hese ngabersihan keur dipaké pikeun nyampur bahan kentel atawa napel.

Bahan bisa dicampurkeun

The pita mixer dipaké dina campur kode tina bahan kentel atawa napel bubuk, atawa campur kode bubuk nu perlu ditambahkeun cair, jeung bahan témpél. Samentara éta, kusabab hese ngabersihan bahan kentel, mesin anu merenah pikeun hal campur kode, dimana kaluaran kasebut badag sarta aya teu kudu tina displacing rupa bahan remen.

parameter teknis

spésifikasi

WLDH-0,1

WLDH-0,3

WLDH-0,5

WLDH-1

WLDH-1,5

WLDH-2

WLDH-3

WLDH-4

WLDH-6

WLDH-8

WLDH-10

dicampur Jumlah / tumpak
(kg)

30-50

100-150

200-300

400-600

600-900

800-1200

1200-1800

1600-2400

2400-3600

3200-4800

4000-6000

kakuatan (kg)

1.5-4

3-3.5

4-11

7.5-15

11-18.5

15-22

18.5-30

22-37

37-55

37-55

37-55

beurat (kg)

300

500

900

1400

1900

2500

3100

3600

5300

6800

7800

Catetan: The produk luhur-disebutkeun bisa dilakukeun dina baja C ngandung karbon atawa stainless steel P


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!