DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

SYH Series Tilu dimensi mixer

Pondok Description:

Aplikasi 1. Pergaulan tong ngalir mesin di multi-arah. Pikeun bahan, euweuh fungsi centrifugal, tanpa division lapisan graviti segregation husus atawa agglomeration. Laju Pergaulan anu nepi ka 99.9%. mesin mangrupa mixer idéal dina hadir. 2. kaluaran Bahanna laras nyaéta badag. Max bisa nepi ka 90% (anu mixer umum boga ukur 40%). Éta tinggi di efisiensi sarta pondok dina Pergaulan waktos. 3. laras ngagunakeun sambungan kurva. tong kaliwat nu TR Polandia rupa ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

aplikasi

1. laras Pergaulan anu ngalir mesin di multi-arah. Pikeun bahan, euweuh fungsi centrifugal, tanpa division lapisan graviti segregation husus atawa agglomeration. Laju Pergaulan anu nepi ka 99.9%. mesin mangrupa mixer idéal dina hadir.

2. kaluaran Bahanna laras nyaéta badag. Max bisa nepi ka 90% (anu mixer umum boga ukur 40%). Éta tinggi di efisiensi sarta pondok dina Pergaulan waktos.

3. laras ngagunakeun sambungan kurva. tong kaliwat perlakuan Polandia rupa.

4. mesin The dipaké pikeun Pergaulan bahan kaayaan bubuk jeung kaayaan gandum jeung uniformity tinggi di farmasi, bahan kimia, kadaharan, industri lampu, éléktronik, mékanis, Metalurgi, industri pertahanan bangsa jeung elmu sejen, industri téhnologi.

Fitur

Laras pikeun bahan ngecas ieu disetir ku nyetir aci. Awak laras mawa kana gerakan tingkat-terusan, rotasi, péngkolan jeung gerakan kompléks séjénna ambéh bahan baris ngalaksanakeun gerakan tilu dimensi na kompleks sapanjang awak tong jadi saperti pikeun minuhan rupa oyagna bahan. Ngaliwatan sosialisasi teh, arisan, nambahan masalah sejen, tujuan seragam campur kode bisa ngahontal.

parameter teknis

ngetik SYH-5 SYH-15 YH-50 SYH-100 SYH-200 SYH-400 YH-600 SYH-800 SYH-1000 SYH-1200 SYH-1500
Volume laras bahan (L) 5 15 50 100 200 400 600 800 1000 1200 1500
Max ngecas volume (L) 4.5 13,5 45 90 180 360 540 720 900 1080 1350
speed puteran tina sumbu utama (r / mnt) 0-20 0-20 0-20 0-20 0-15 0-15 0-13 0-10 0-10 0-9 0-9
Kakuatan motor (kw) 0,25 0,37 1.1 1.5 2.2 4 5,5 7,5 11 11 18,5

 


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!