EYH Series Dua dimensi mixer

Pondok Description:

Prinsip EYH Series dua mixer dimensi utamana diwangun ku tilu bagian: rotor kendang, rak ayun na pigura. The rotor kendang perenahna dina rak ayun, dirojong ku opat roda na fiksasi axial na geus rengse ku roda dua chock. Dua tina opat roda disetir ku sistem kakuatan puteran nyieun Rotasikeun silinder. The rak ayun ieu disetir ku susunan crankshaft bar osilasi nu geus dipasang dina pigura jeung ayun rak anu dirojong on pigura. Pitur The puteran silinder of EYH dua di ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

dasar

EYH Series dua mixer dimensi utamana diwangun ku tilu bagian: rotor kendang, rak ayun na pigura. The rotor kendang perenahna dina rak ayun, dirojong ku opat roda na fiksasi axial na geus rengse ku roda dua chock. Dua tina opat roda disetir ku sistem kakuatan puteran nyieun Rotasikeun silinder. The rak ayun ieu disetir ku susunan crankshaft bar osilasi nu geus dipasang dina pigura jeung ayun rak anu dirojong on pigura.

Fitur

The silinder puteran of EYH dua mixer dimensi bisa ngalir di dua-arah dina waktos anu sareng. Hiji teh rotasi kendang jeung lianna anu ayun of kendang sapanjang rak ayun. Bahan bisa dicampurkeun bakal diputer nalika kendang geus puteran, sarta bakal dicampurkeun kenca sareng ka katuhu lamun silinder kasebut ayun. Salaku hasil dua ketak ieu, bahan tiasa dicampur pinuh dina waktu anu singget. EYH dua mixer dimensi anu cocog pikeun Pergaulan bubuk jeung bentukna granule bahan.

parameter teknis

ngetik Volume (L) volume loading (L) Dahar beurat (kg) Ukuran sakabéh (mm) Kakuatan (Kw)
A B C D M H Rotasikeun Sway
EYH100 100 50 40 860 900 200 400 1000 1500 1.1 0,75
EYH300 300 150 75 1000 1100 200 580 1400 1650 1.1 0,75
EYH600 600 300 150 1300 1250 240 720 1800 1850 1.5 1.1
EYH800 800 400 200 1400 1350 240 810 1970 2100 1.5 1.1
EYH1000 1000 500 350 1500 1390 240 850 2040 2180 2.2 1.5
EYH1500 1500 750 550 1800 1550 240 980 2340 2280 3 1.5
EYH2000 2000 1000 750 2000 1670 240 1100 2540 2440 3 2.2
EYH2500 2500 1250 950 2200 1850 240 1160 2760 2600 4 2.2
EYH3000 3000 1500 1100 2400 1910 280 1220 2960 2640 5 4
EYH5000 5000 2500 1800 2700 2290 300 1440 3530 3000 7,5 5
EYH10000 10000 5000 3000 3200 2700 360 1800 4240 4000 15 11
EYH12000 12000 6000 4000 3400 2800 360 1910 4860 4200 15 11
EYH15000 15000 7500 5000 3500 3000 360 2100 5000 4400 18,5 15

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!