DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

DSH Series Double screw Cone mixer

Pondok Description:

Product introduction This machine is a new, efficient, high-precision mixing equipment, widely used in pharmaceutical, chemical and feed industries mixture of various powdered materials, especially for the mixing of the powder materials with great disparity in its specific gravity or in its mixing proportion. Technical Parameter Specification unit DSH0.3 DSH0.5 DSH1 DSH2 DSH4 DSH6 DSH10 total volume (m3) 0.3 0.5 1 2 4 6 10 feeding rate 0.4-0.6 ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

bubuka produk

mesin Ieu, cekap, luhur-precision Pergaulan parabot anyar, loba dipaké dina industri farmasi, bahan kimia na feed campuran ragam baku tipung, utamana pikeun campur kode tina bahan bubuk kalawan disparity hébat dina gravitasi husus na atawa di Indonesia saimbang campur kode na.

parameter teknis

spésifikasi

kamanunggalan

DSH0.3

DSH0.5

DSH1

DSH2

DSH4

DSH6

DSH10

volume total

(M 3)

0,3

0,5

1

2

4

6

10

nyoco laju

0.4-0.6

diaméter bahan bisa dicampurkeun

(Um) 40-3000

kaayaan operasi

hawa ambient, tekanan normal, disegel jeung lebu

kapasitas produksina p = 1G / cm 3

(kg)

180

300

600

1200

2400

3600

6000

kakuatan

(Kw)

2.2

2.2

5,5

5,5

11

20,7

30,7

waktu Pergaulan

(Mnt) 4-10 (bahan husus bisa ditangtukeun ku sidang)

beurat

(kg)

500

1000

1200

1500

2800

3500

4500

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!