DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

FL diangken Pesanggrahan Granulator

Pondok Description:

Prinsip The bahan bubuk aya dina hiji kaayaan golak dina ranjang cairan, dipanaskeun sarta dicampur ku hawa panas disaring. Lajeng menyemprot map kana ranjang cairan, sangkan garing bahan bubuk agglomerate sarta jadi granules. The Uap di granule geus ngejat ku hawa panas jeung map anu solidified. Tungtungna, anu idéal, seragam jeung porous granule rengse bakal ngagaduhan. Aplikasi industri Pharmaceutical: tablet, kapsul, gula low atanapi henteu granule gula tina Cina barang ubar Food: kakao, kopi, susu bubuk, granule ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

dasar

Bahan bubuk aya dina hiji kaayaan golak dina ranjang cairan, dipanaskeun sarta dicampur ku hawa panas disaring. Lajeng menyemprot map kana ranjang cairan, sangkan garing bahan bubuk agglomerate sarta jadi granules. The Uap di granule geus ngejat ku hawa panas jeung map anu solidified. Tungtungna, anu idéal, seragam jeung porous granule rengse bakal ngagaduhan.

aplikasi

industri farmasi: tablet, kapsul, gula low atanapi henteu granule gula kadokteran Cina

barang dahareun: kakao, kopi, susu bubuk, granule jus, rasa jeung saterusna.

industri lianna: péstisida, eupan, pupuk kimia, pigmén, dyestuff jeung saterusna.

Fitur

Kusabab bubuk granulating, harta aliran ieu ningkat jeung lebu nu diréduksi.

Kusabab bubuk granulating, harta na ngarengsekeun ieu ningkat.

Campur kode, granulating na drying bisa réngsé dina hiji mesin.

Keur diadaptasi kantong filter anti statis, operasi téh aman.

Aya ledakan ngaleupaskeun liang tetep kaamanan rahayat nalika ledakan.

alat-alat nu boga sudut maot, gampang keur dahar, discharging jeung beresih. Ieu bisa minuhan sarat tina GMP.

parameter teknis

barang Modél spésifikasi
nami kamanunggalan 3 5 15 30 45 60 90 120 150 200 300 500
Volume wadahna L 12 22 45 100 155 220 300 420 550 670 1000 1500
kapasitas kg /
tumpak
3 5 15 30 45 60 90 120 150 200 300 500
nyeupan Pres
-sure
Mpa 0.4-0.6
Consu
-mpt
-ion
kg / h 10 18 35 60 99 120 130 140 161 180 310 400
Kakawasaan kipas kw 2.2 3 4 5,5 7,5 11 15 18,5 22 22 30 45
Kakawasaan jeung manaskeun listrik kw 6 9                    
sora dB Taya deui ti 75db
hawa dikomprés Pres
-sure
Mpa 0,6
Consu
-mpt
-ion
m 3/ mnt 0,3 0,3 0,6 0,6 0,6 0.9 0.9 0.9 0.9 1.1 1.3 1.5
Ukuran pakakas utama H 1
(mm)
2600 2600 2100 2250 2250 2850 2850 2850 2850 3300 3500 3850
H 2
(mm)
    250 320 420 490 490 590 640 690 790 890
H 3
(mm)
    1900 2050 2050 2600 2600 2600 2600 3000 3280 3630
B 1
(mm)
1550 1650 1010 1160 1320 1460 1560 1660 1760 1860 2060 2260
B 2
(mm)
    1650 1800 2060 2460 2660 2800 3060 3260 3660 4060
O1
(mm)
300 400 550 700 860 1000 1100 1200 1300 1400 1600 1800
O2
(mm)
150 180 180 180 250 280 280 280 280 280 315 355
L
(mm)
850 1000 1100 1250 1530 1530 1530 1650 1650 1650 1750 1850

 


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!