FBL diangken Pesanggrahan Granulator Pelletizer Coater

Pondok Description:

Aplikasi 1 Granulating ngangkat runtuhna Ngaronjatkeun compacting sipat Ngaronjatkeun dénsitas Babak beungeut granule 2 Pelletizing Ngaronjatkeun dénsitas Nyiapkeun bola granule karacunan éféktif High Jieun beungeut granule lemes 3: Wrap palapis Solusi / ditunda bungkus cair palapis Sebaran wengkuan ukuranana granule ieu terpusat Bubuk wraps palapis ningkatkeun dénsitas 4 palapis Film palapis slow release palapis Enteric palapis lebur effect palapis Fitur 1. speed puteran tina piring téh c ...


jéntré produk

pabrik Picture

Tags produk

aplikasi

1 Granulating

ngangkat runtuhna

Ningkatkeun compacting sipat

kapadetan kanaékan

Babak beungeut granule

2 Pelletizing

kapadetan kanaékan

Nyiapkeun bola granule

karacunan éféktif tinggi

Jieun beungeut granule lemes

3: Wrap palapis

Solusi / cair ditunda bungkus palapis

Distribusi wengkuan ukuranana granule nyaeta terpusat

Bubuk wraps palapis

kapadetan kanaékan

4 palapis

palapis pilem

Slow release palapis

palapis Enteric

palapis lebur termal

Fitur

1. speed puteran tina plat kontinyu sarta adjustable.

2. pellet dina ranjang cairan dina kaayaan ngambang, pabeungeutannana nyaeta ci na tinggi gelar tina bola.

3. Cocog jeung bubuk granulating, palapis granule, pelletizing na palapis.

4. Pikeun ngahasilkeun granule ci jeung ningkatkeun graviti husus.

5. Bisa nyieun infusion granule (10-30 bolong)

Multi fungsi puteran plat

geomety béda dina beungeut cai bisa nambahkeun gesekan antara plat na bahan nalika usaha Rotary.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

item spésifikasi

1.5

10

20

30

60

120

 

Volume wadahna

L

5

30

60

105

180

420

Sakabéh ukuran anu ngan pikeun rujukan. Numutkeun kaayaan bahan atah, parusahaan urang boga hak pikeun ngaganti.

kapasitas

Kg / tumpak

0.5-1.5

3-10

8-20

10-30

20-60

40-120

Kakawasaan puteran

kw

0,55

1.5

4

5,5

7,5

11

Kakawasaan kipas

kw

4

5,5

7,5

15

18,5

22

Konsumsi uap

kg / h

35

42

84

166

250

332

Konsumsi hawa dikomprés

m3 / mnt

0,3

0,6

0,6

1.1

1,8

2.4

Ukuran pakakas utama

A1 (mm)

2600

2250

2850

2850

3300

3500

A2 (mm)

 

320

490

590

690

790

A3 (mm)

 

2050

2600

2600

3080

3280

O1 (mm)

400

700

1000

1200

1400

1600

O2 (mm)

180

180

280

280

280

315

B1 (mm)

1650

1160

1460

1660

1860

2060

B2 (mm)

 

1800

2460

2860

3260

3660

L (mm)

1000

1250

1530

1650

1650

1750


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • pabrik Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!