DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

Taros Kami

CHANGZHOU DAMING farmasi parabot CO., LTD.

alamat

NO. 10, ngembangkeun zone, ZHONGJIANG, ZHENGLU kota, TIANNING

telepon

+ 86-519-88902728

+ 86-519-88908728

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!