Tentang Kami

Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 2000, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik alat-alat drying tur mesin granulating. Ieu ayeuna hiji perusahaan kalawan leuwih variétas sarta spésifikasi di China.Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 2000, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik alat-alat drying tur mesin granulating. Ieu ayeuna hiji perusahaan kalawan leuwih variétas sarta spésifikasi di Cina.

DD

parusahaan urang absorbs téhnologi canggih tur pangalaman di imah jeung di mancanagara, sarta mastikeun implements standar sistem kualitas ISO9001 internasional pikeun mastikeun kualitas produk. Dina ngembangkeun jeung panalungtikan pakakas drying, urang terus innovate jeung transformasi mendesain sarta rancang runtuyan canggih jeung énergi-nyimpen produk. Luyu jeung kabutuhan pasar, kami geus dimekarkeun leuwih ti opat puluh runtuyan drying, granulating, Pergaulan jeung produk de-dusting. Produk anu loba dipaké dina drying na dehumidification bahan baku industri atawa produk di farmasi, bahan kimia, kadaharan, Industri lampu jeung industri lianna, sarta nu narima ogé ku pamaké. Konsumén téh wilujeng sumping nyandak tes na inspeksi.

parusahaan urang aya di Jiangnan Cina nu geulis (kidul Walungan Yangtze) kota jeung industri kota kawentar Changzhou. Hal ieu lokasina di hinterland of Shanghai tur Nanjing Parabot Pamekaran Ékonomi, kalayan iklim pikaresepeun tur angkutan merenah. parusahaan boga kakuatan kuat teknis, sistem nguji sampurna, alat-alat ngolah canggih tur sistem manajemen ketat. Urang warmly ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul, babaturan ti sagala walks hirup di imah na mancanagara nganjang sarta gawé bareng nyieun hareup hadé!

fh2
fh1
fh3


WhatsApp Online Chat!