• AB
  • fh3
  • XSGgzu

wilujeung sumping

Tentang Kami

Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 2000, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik alat-alat drying tur mesin granulating. Ieu ayeuna hiji perusahaan kalawan leuwih variétas sarta spésifikasi di China.Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 2000, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik alat-alat drying tur mesin granulating. Ieu ayeuna hiji perusahaan kalawan leuwih variétas sarta spésifikasi di Cina.


WhatsApp Online Chat!