WLDH Horizontal Ribbon Mixer

Përshkrim i shkurtër:

Parimi i punës Kjo makinë është e përbërë nga enë, vidhos paddles nxitje dhe pjesë kalimtare; vidë vozis janë bërë përgjithësisht në 1 shtresës ose 3 shtresa, vidë jashtme konvergojnë eshte material me qendrën e dy anët, dhe shtresa e brendshme e vidë bart materialin me dy anët nga qendra, në mënyrë që të nga convection përzierjen . Karakteristikat koeficienti i madh i ngarkimit, zonë të vogël të pushtuar. Është e vështirë për të pastruar, kur ajo është përdorur për përzierje trashë ose ngjitës materiale. ...


Detail Product

Fabrika Picture

Produkt Tags

Parimi i punës

Kjo makinë është e përbërë nga enë, vidhos paddles nxitje dhe pjesë kalimtare; vidë vozis janë bërë përgjithësisht në 1 shtresës ose 3 shtresa, vidë jashtme konvergojnë eshte material me qendrën e dy anët, dhe shtresa e brendshme e vidë bart materialin me dy anët nga qendra, në mënyrë që të nga convection përzierjen .

Karakteristikat

koeficienti i madh i ngarkimit, zonë të vogël pushtuar.

Është e vështirë për të pastruar, kur ajo është përdorur për përzierje trashë ose ngjitës materiale.

Materiale të jenë të përziera

Përzierësi shiritit është përdorur në përzierjen e materialit të trashë ose ngjitës pluhur, ose përzierjen e pluhur që ka nevojë për të shtuar të lëngshme, dhe materiali paste. Ndërkohë, për shkak se ajo është e vështirë për të pastruar materiale trashë, makinë është i përshtatshëm për rastin përzierje, ku prodhimi është i madh dhe nuk ka nevojë të shpërnguljes shumëllojshmëri material shpesh.

Parametri teknike

Specifikim

WLDH-0,1

WLDH-0,3

WLDH-0,5

WLDH-1

WLDH-1,5

WLDH-2

WLDH-3

WLDH-4

WLDH-6

WLDH-8

WLDH-10

shuma e përzier / batch
(Kg)

30-50

100-150

200-300

400-600

600-900

800-1200

1200-1800

1600-2400

2400-3600

3200-4800

4000-6000

energji (kg)

1,5-4

3-3,5

4-11

7,5-15

11-18,5

15-22

18,5-30

22-37

37-55

37-55

37-55

peshë (kg)

300

500

900

1400

1900

2500

3100

3600

5300

6800

7800

Shënim: Produktet e mësipërme mund të bëhet në çelik qymyrgurit C ose çelik inox P


  • : Previous
  • Next:

  • Fabrika Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!