DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

EYH Series Dy Mixer Dimensional

Përshkrim i shkurtër:

Parim EYH Series dy dimensionale mikser kryesisht konsiston në tre pjesë: daulle rotor, raft lëkundje dhe frame. Daulle rotorit shtrihet në raft plot gjallëri, i mbështetur nga katër rrota dhe fiksimi i saj axial është bërë nga dy rrota plot. Dy nga katër rrota janë të shtyrë nga e rradhës sistemit të energjisë për të bërë Rotate cilindër. Raft plot gjallëri është nxitur nga një grup i bosht me gunga bar lekundese e cila është ngritur në kuadrin dhe raft plot gjallëri është mbështetur mbi një bartinë. Features rradhës cilindër i EYH dy di ...


Detail Product

Fabrika Picture

Produkt Tags

parim

EYH Series dy dimensionale mikser kryesisht konsiston në tre pjesë: daulle rotor, raft lëkundje dhe frame. Daulle rotorit shtrihet në raft plot gjallëri, i mbështetur nga katër rrota dhe fiksimi i saj axial është bërë nga dy rrota plot. Dy nga katër rrota janë të shtyrë nga e rradhës sistemit të energjisë për të bërë Rotate cilindër. Raft plot gjallëri është nxitur nga një grup i bosht me gunga bar lekundese e cila është ngritur në kuadrin dhe raft plot gjallëri është mbështetur mbi një bartinë.

Features

Cilindri rradhës i EYH dy dimensionale mikser mund lëviz në dy-drejtim në të njëjtën kohë. Njëra është rotacioni i daulles dhe të tjera është plot gjallëri e daulles përgjatë raft plot gjallëri. Materialet të jenë të përziera do të ndërrohen kur daulle rrotullohet, dhe do të jenë të përziera majtë dhe të djathtë kur cilindër është plot gjallëri. Si rezultat i këtyre dy lëvizjeve, materiale mund të jenë të përziera plotësisht në një kohë të shkurtër. EYH dy dimensionale mikser është i përshtatshëm për përzierje pluhur dhe formë granule materialeve.

Parametri teknike

lloj Volum (L) volum ngarkimit (L) Ushqyerit (kg) Madhësia e përgjithshme (mm) Fuqia (kW)
A B C D M H Rotate ndikoj
EYH100 100 50 40 860 900 200 400 1000 1500 1.1 0.75
EYH300 300 150 75 1000 1100 200 580 1400 1650 1.1 0.75
EYH600 600 300 150 1300 1250 240 720 1800 1850 1.5 1.1
EYH800 800 400 200 1400 1350 240 810 1970 2100 1.5 1.1
EYH1000 1000 500 350 1500 1390 240 850 2040 2180 2.2 1.5
EYH1500 1500 750 550 1800 1550 240 980 2340 2280 3 1.5
EYH2000 2000 1000 750 2000 1670 240 1100 2540 2440 3 2.2
EYH2500 2500 1250 950 2200 1850 240 1160 2760 2600 4 2.2
EYH3000 3000 1500 1100 2400 1910 280 1220 2960 2640 5 4
EYH5000 5000 2500 1800 2700 2290 300 1440 3530 3000 7.5 5
EYH10000 10000 5000 3000 3200 2700 360 1800 4240 4000 15 11
EYH12000 12000 6000 4000 3400 2800 360 1910 4860 4200 15 11
EYH15000 15000 7500 5000 3500 3000 360 2100 5000 4400 18.5 15

 


  • Previous:
  • Next:

  • Fabrika Picture

  • 
    WhatsApp Online Chat!