DAMING PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO., LTD

ВЕСТИ

  • Како да се избере центрифугални спреј фен правилно?

    Како да се избере центрифугални спреј фен правилно?

    Секој кој користи оваа опрема мора да знаат дека центрифугални спреј сушење може да играат голема улога во работата, стапката на сушење е многу брзо, а исто така може да се гарантира квалитетот на производите, обично се користи во чувствителни на топлина третман на сушење на дрога. Покрај тоа, фен спреј може да се користи да ...
    Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!