YPG Series Dryer Pressure Spray

Short Description:

Description Cairan utawa paste mentahan materi sêmbar menyang irungnya Cairan mini dening atomizer dipencet kang ndudohke pitulungan saka meksa utawa pump diaphragm, lan cepet pangatusan liwat exchange panas. (10-90 detik) ing pungkasan, wêdakakêna utawa cilik granule wis rampung. Fitur 1. kacepetan pangatusan iku cepet lan cocok kanggo pangatusan materi sensitivitas termal utamané. 2. Prodhuk rampung iku bal granule karo ukuran seragam. Sawijining fluidity lan kelarutan apik. Kemurnian produk dhuwur lan qua sawijining ...


Detail produk

pabrik Picture

Tags Product

Description

Bahan mentah Cairan utawa paste sêmbar menyang irungnya Cairan mini dening atomizer dipencet kang ndudohke pitulungan saka meksa utawa pump diaphragm, lan cepet pangatusan liwat exchange panas. (10-90 detik) ing pungkasan, wêdakakêna utawa cilik granule wis rampung.

fitur

1. kacepetan pangatusan iku cepet lan cocok kanggo pangatusan materi sensitivitas termal utamané.

2. Prodhuk rampung iku bal granule karo ukuran seragam. Sawijining fluidity lan kelarutan apik. Kemurnian produk dhuwur lan kualitas apik.

3. Applied orane katrangan punika sudhut. Miturut karakteristik saka mentahan materi, bisa nggunakake udhara panas kanggo garing lan uga bisa nggunakake online kelangan kanggo granulate. Wis daya adaptasi kuwat kanggo bahan mentahan.

4. operasi yakuwi prasaja lan stabil; dikendhaleni prasaja lan trep, gampang kanggo éling operasi otomatis.

 parameter Technical

Koleksi

unit

50

100

150

200

300

500

1000

Jumlah banyu nguwab

kg / h

50

100

150

200

300

500

1000

Sakabèhé ukuran (Ø * H)

mm

1600 *
8900

2000 *
11500

2400 *
13500

2800 *
14800

3200 *
15400

3800 *
18800

4.600 *
22500

Meksa saka pump

MPa

0.5-8

Power

KW

8.5

14

22

24

30

82

30

Suhu udhara welingan

luwih 300-350

koleksi mentahan materi

%

> 97

mesin ingkang ndamel benter Electric

KW

75

120

150

Nalika suhu luwih murah tinimbang 200 ℃, paramèter kudu diwilang miturut kondisi praktis.

+ Uap Electric

MPa + KW

0,5 + 54

0,6 + 90

0,6 + 108

pawon online Hot

Kcal / h

100000

150000

200000

300000

400000

500000

1200000

Wigati:

1 Jumlah banyu nguwab iku related kanggo karakteristik saka bahan baku lan suhu penguapan. Paramèter ing meja dipun etang 150-160 ℃

2 Customer bisa milih cara pangatusan beda kayata: uap saiki, uap countercurrent lan bubuk bali pangatusan kanggo nyukupi kabutuhan saka produk.

3 aliran rata gambar namung kanggo nuduhake, customer bisa Pick subassembly miturut perlu.

aplikasi

Ditrapake ing foodstuff, pharmaceutical, industri kimia, dyestuff, keramik, biokimia, industri plastik lan ing.


  • : Previous
  • Next:

  • pabrik Picture

  • 
    Tampilan Online Chat!