GFG Series High-Efficiency adi Bed Dryer

Short Description:

Aplikasi Iku cocok kanggo obat, pangan, feed, industri kimia lan ing, setelan kanggo pangatusan wêdakakêna kang Asas fluidity apik Nalika online diresiki lan digawe panas, iku wis ngenalaken saka ngisor penggemar exhaust lan liwat plate layar saka mentahan materi. Ing kamar apa, negara fluidization wis kawangun liwat aduk lan meksa negatif. Kelembapan iki nguwab lan dibusak kanthi cepet lan materi mentahan wis pepe cepet Fitur 1. Struktur amben adi punika r ...


Detail produk

pabrik Picture

Tags Product

aplikasi

Iku cocok kanggo obat, pangan, feed, industri kimia lan ing, cocog kanggo pangatusan wêdakakêna kang fluidity apik

asas

Nalika online diresiki lan digawe panas, iku wis ngenalaken saka ngisor penggemar exhaust lan liwat plate layar saka mentahan materi. Ing kamar apa, negara fluidization wis kawangun liwat aduk lan meksa negatif. Kelembapan iki nguwab lan dibusak kanthi cepet lan materi mentahan wis pepe cepet

fitur

1. Struktur amben adi punika babak supaya minangka supaya sudhut mati.

Nang hopper ana nglakoake supaya supaya aglomerasi mentahan materi lan mbentuk kanal saka aliran. (Mesin Cilik ora ndhukung stirrer)

2. granule iki kosong, bisa diperlokake liwat cara ngowahi liwat. Ing cara iki, iku banget trep lan cepet. sistem Discharging bisa dirancang dening requirement.

3. dilakokno ing kahanan kang meksa negatif lan segel. Udhara saring. Mulane iku prasaja ing operasi lan trep reresik. Iku peralatan becik kang ana ing aturan karo requirement GMP.

4. kacepetan pangatusan punika cepet lan suhu punika seragam. Umumé ing wektu pangatusan punika 20-30 menit.

parameter Technical

item

Koleksi

kapasitas Input (kg)

60

100

120

150

200

300

500

Fan

Jumlah online (m3 / h)

2361

3488

4000

4900

6000

7800

10800

meksa Air (mmH2O)

594

533

533

679

787

950

950

Power (kw)

7.5

11

15

18,5

22

30

45

daya aduk (kw)

0,55

0,55

0,55

0,55

0.75

1.10

1.50

kacepetan aduk (rpm)

11

konsumsi Uap (kg / jam)

140

170

170

240

280

360

451

wektu Operation (min)

15-30 (gumantung bahan baku)

Dhuwur

Babak (mm)

2700

2900

2900

2900

3100

3600

3850


  • : Previous
  • Next:

  • pabrik Picture

  • 
    Tampilan Online Chat!