Cara kanggo milih dryer semprotan centrifugal bener?

Sapa sing wis digunakake prabot kudu ngerti sing dryer semprotan centrifugal bisa muter peran kuat ing karya, tingkat pangatusan cepet banget, lan uga bisa njamin kualitas produk, biasane digunakake ing perawatan pangatusan tamba sensitif panas. Kajaba iku, ing dryer semprotan bisa uga dipigunakaké kanggo nyiapake microcapsules, lan bisa entuk efek perawatan kang apik. Dadi carane kita milih?

Kaping kabeh, nalika nggawe pilihanipun, zui tansah mbandingaken sawetara jinis beda saka piranti. Iku penting kanggo njaga ing atine sing kudu milih iku piranti sing ketemu karo kabutuhan, kang luwih alus ing struktur lan mbutuhake kurang papan kanggo fungsi padha.

Masalah liya, nalika kita lagi Shopping kanggo dryers semprotan, iku zui luwih looking kanggo piranti sing luwih otomatis lan luwih gampang kanggo ngontrol. Ing cara iki, bakal luwih trep lan prasaja kanggo operate, kang bisa ngurangi jumlah operator lan nyimpen biaya.

Katelu, kita kudu milih peralatan karo kinerja dipercaya lan stabil, konsumsi energi kurang lan efficiency luwih, supaya kita bisa luwih apik kita rampung karya.

Fourthly, kedhaftar kudu njlentrehake syarat sing nyata, sarta bahan tartamtu lan materi, lan mesthekake yen ukuran nozzle saka peralatan milih meets syarat. Sing ngomong, kita kudu milih peralatan dryer semprotan sing bisa kita rampung karya uga.
Nanging, sanajan ing peralatan cocok dipilih, ana uga sawetara masalah ing aplikasi nyata. Ing wektu iki, kita kudu nimbang apa setelan saka pengering semprotan wis masalah, kayata apa kacepetan dipakani, setelan suhu cukup, lan karakteristik saka materi dhewe, lan sapiturute, lan banjur maneh nyetel-iku


wektu Post: Aug-08-2018

Tampilan Online Chat!