WLDH horisontal Ribbon Mixer

Short Description:

Asas Pakaryan mesin iki dumadi saka wadhah, meneng paddles aduk lan bagean transisi; ing paddle meneng sing umume digawe menyang 1 lapisan utawa 3 lapisan, ing meneng njaba converge materi kanggo tengah saka loro-lorone, lan lapisan utama saka meneng conveys materi kanggo loro-lorone saka tengah, supaya minangka kanggo saka konveksi nyawiji . Ciri koefisien Big loading, wilayah dikuwasani cilik. Iku angel kanggo ngresiki nalika digunakake kanggo nyampur materi kenyal utawa adhesive. ...


Detail produk

pabrik Picture

Tags Product

Asas Pakaryan

mesin iki dumadi saka wadhah, meneng paddles aduk lan bagean transisi; ing paddle meneng sing umume digawe menyang 1 lapisan utawa 3 lapisan, ing meneng njaba converge materi kanggo tengah saka loro-lorone, lan lapisan utama saka meneng conveys materi kanggo loro-lorone saka tengah, supaya minangka kanggo saka konveksi nyawiji .

Ciri

koefisien Big loading, wilayah dikuwasani cilik.

Iku angel kanggo ngresiki nalika digunakake kanggo nyampur materi kenyal utawa adhesive.

Material kanggo pipis

Pita mixer digunakake ing nyawiji saka materi kenyal utawa adhesive wêdakakêna, utawa sing nyawiji saka wêdakakêna kang perlu kanggo nambah Cairan, lan materi tempel. Kangge, amarga iku angel kanggo ngresiki materi kenyal, mesin punika cocok kanggo cilik nyawiji, ngendi output gedhe lan ana ora perlu saka displacing macem-macem bahan seneng.

parameter Technical

Keterangan

WLDH-0.1

WLDH-0.3

WLDH-0,5

WLDH-1

WLDH-1.5

WLDH-2

WLDH-3

WLDH-4

WLDH-6

WLDH-8

WLDH-10

campuran jumlah / kumpulan
(Kg)

30-50

100-150

200-300

400-600

600-900

800-1200

1200-1800

1600-2400

2400-3600

3200-4800

4000-6000

daya (kg)

1.5-4

3-3.5

4-11

7.5-15

11-18.5

15-22

18.5-30

22-37

37-55

37-55

37-55

bobot (kg)

300

500

900

1400

1900

2500

3100

3600

5300

6800

7800

Wigati: Produk ndhuwur-kasebut bisa digawe ing baja C carbonaceous utawa stainless steel P


  • : Previous
  • Next:

  • pabrik Picture

  • 
    Tampilan Online Chat!