EYH Series Rong dimensi Mixer

Short Description:

Asas EYH Series loro mixer dimensi utamané dumadi saka telung bagéan: rotor drum, rak ngayunke lan pigura. Rotor drum dumunung ing rak ngayunke, didhukung dening papat gembong lan fiksasi sumbu sawijining wis rampung dening loro gembong Sokong. Loro papat gembong disurung sistem puteran kanggo nggawe Puter silinder. Rak ngayunke mimpin dening pesawat saka crankshaft bar oscillating sing dipasang ing pigura lan swinging rak wis didhukung ing pigura. Fitur puteran slinder EYH loro di ...


Detail produk

pabrik Picture

Tags Product

asas

EYH Series loro mixer dimensi utamané dumadi saka telung bagéan: rotor drum, rak ngayunke lan pigura. Rotor drum dumunung ing rak ngayunke, didhukung dening papat gembong lan fiksasi sumbu sawijining wis rampung dening loro gembong Sokong. Loro papat gembong disurung sistem puteran kanggo nggawe Puter silinder. Rak ngayunke mimpin dening pesawat saka crankshaft bar oscillating sing dipasang ing pigura lan swinging rak wis didhukung ing pigura.

fitur

The silinder puteran saka EYH loro mixer dimensi bisa gerakane ing loro-arah ing wektu sing padha. Siji rotasi drum lan liyane wis swinging drum bebarengan rak ngayunke. Bahan kanggo pipis bakal diputer nalika drum wis puteran, lan bakal pipis kiwa lan tengen nalika slinder wis swinging. Minangka asil loro gerakan iki, bahan bisa pipis kebak ing wektu cendhak. EYH loro mixer dimensi cocok kanggo nyawiji wêdakakêna lan wangun granule bahan.

parameter Technical

Koleksi Volume (L) volume Loading (L) Dipakani bobot (kg) ukuran sakabèhé (mm) Power (Kw)
A B C D M H Puter pindah
EYH100 100 50 40 860 900 200 400 1000 1500 1.1 0.75
EYH300 300 150 75 1000 1100 200 580 1400 1650 1.1 0.75
EYH600 600 300 150 1300 1250 240 720 1800 1850 1.5 1.1
EYH800 800 400 200 1400 1350 240 810 1970 2100 1.5 1.1
EYH1000 1000 500 350 1500 1390 240 850 2040 2180 2.2 1.5
EYH1500 1500 750 550 1800 1550 240 980 2340 2280 3 1.5
EYH2000 2000 1000 750 2000 1670 240 1100 2540 2440 3 2.2
EYH2500 2500 1250 950 2200 1850 240 1160 2760 2600 4 2.2
EYH3000 3000 1500 1100 2400 1910 280 1220 2960 2640 5 4
EYH5000 5000 2500 1800 2700 2290 300 1440 3530 3000 7.5 5
EYH10000 10000 5000 3000 3200 2700 360 1800 4240 4000 15 11
EYH12000 12000 6000 4000 3400 2800 360 1910 4860 4200 15 11
EYH15000 15000 7500 5000 3500 3000 360 2100 5000 4400 18,5 15

 


  • Previous:
  • Next:

  • pabrik Picture

  • 
    Tampilan Online Chat!