FBL adi Bed granulator Pelletizer Coater

Short Description:

Aplikasi 1 Granulating Mundhakaken ambruk Nambah compacting situs Tambah Kapadhetan Round lumahing granule 2 Pelletizing Tambah Kapadhetan Siapke werni granule pil efektif High Priksa lumahing granule Gamelan 3 Wrap nutupi Solution / dilereni soko tugas Lebokake Cairan kanggo nutupi Distribusi saka orane katrangan ukuran granule wis terpusat Powder nggabung nutupi nambah Kapadhetan 4 Coating Film nutupi Slow release nutupi enteric nutupi leleh Thermal nutupi Fitur 1. kacepetan puteran piring iku c ...


Detail produk

pabrik Picture

Tags Product

aplikasi

1 Granulating

mundhakaken ambruk

Nambah compacting situs

Kapadhetan Tambah

Babak lumahing granule

2 Pelletizing

Kapadhetan Tambah

Siapke werni granule

pil efektif dhuwur

Priksa lumahing granule Gamelan

3 Lebokake nutupi

Solution / Cairan dilereni soko tugas Lebokake nutupi

Distribusi saka orane katrangan ukuran granule punika terpusat

Powder nggabung nutupi

Kapadhetan Tambah

4 Coating

nutupi film

Alon release nutupi

nutupi enteric

nutupi leleh termal

fitur

1. Kacepetan puteran piring iku dadi lan luwes.

2. pluru ing amben adi ing negara ngambang, lumahing sawijining kompak lan dhuwur sarjana saka werni.

3. Cocog kanggo wêdakakêna granulating, nutupi granule, pelletizing lan nutupi.

4. Kanggo gawé granule kompak lan nambah tartamtu gravitasi.

5. Sampeyan bisa nggawe infus granule (10-30 bolong)

Multi-fungsi puteran plate

geomety beda ing lumahing bisa nambah gesekan antarane piring lan materi nalika Rotary.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

item specification

1.5

10

20

30

60

120

 

Volume saka wadhah

L

5

30

60

105

180

420

Kabeh ukuran mung kanggo referensi. Miturut kawontenan saka mentahan materi, kita perusahaan wis hak kanggo ngganti.

kapasitas

Kg / kumpulan

0.5-1.5

3-10

8-20

10-30

20-60

40-120

Power of puteran

kw

0,55

1.5

4

5.5

7.5

11

Power penggemar

kw

4

5.5

7.5

15

18,5

22

Konsumsi uap

kg / h

35

42

84

166

250

332

Konsumsi compressed air

m3 / min

0.3

0,6

0,6

1.1

1.8

2.4

Gedhéné peralatan utama

A1 (mm)

2600

2250

2850

2850

3300

3500

A2 (mm)

 

320

490

590

690

790

A3 (mm)

 

2050

2600

2600

3080

3280

O1 (mm)

400

700

1000

1200

1400

1600

O2 (mm)

180

180

280

280

280

315

B1 (mm)

1650

1160

1460

1660

1860

2060

B2 (mm)

 

1800

2460

2860

3260

3660

L (mm)

1000

1250

1530

1650

1650

1750


  • : Previous
  • Next:

  • pabrik Picture

  • 
    Tampilan Online Chat!