Babagan awake dhewe

Liyang Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, iku sawijining perusahaan profesional melu ing riset, pembangunan lan Pabrik peralatan pangatusan Mesin granulating. Iku saiki perusahaan karo liyane varieties lan specifications ing China.Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, iku sawijining perusahaan profesional melu ing riset, pembangunan lan Pabrik peralatan pangatusan Mesin granulating. Iku saiki perusahaan karo liyane varieties lan specifications ing China.

dd

Our company nyerap teknologi lan pengalaman ing ngarep lan luar negeri, lan strictly nindakake standar sistem kualitas ISO9001 internasional kanggo mesthekake kualitas produk. Ing pembangunan lan riset saka peralatan pangatusan, kita saya inovasi lan ndandani kanggo desain lan Pabrik seri majeng lan energi-nyimpen produk. Miturut kabutuhan pasar, kita wis dikembangaké luwih saka patang puluh seri pangatusan, granulating, nyawiji lan produk de-dusting. Produk sing digunakake digunakake ing pangatusan lan dehumidification bahan mentahan industri utawa produk ing pharmaceutical, kimia, panganan, industri cahya lan industri, lan sing nampa uga dening kedhaftar. Pelanggan olèh njupuk test lan pengawasan.

Our company is located in Jiangnan Chinese ayu (kidul saka Kali Yangtze) kutha lan industri kutha misuwur Liyang. Dumunung ing dhaérah pedalaman Shanghai lan Nanjing Zone Pembangunan, karo iklim penake lan transportasi trep. Perusahaan kekuatan kuwat technical, sistem testing sampurna, peralatan Processing canggih lan sistem Manajemen ketat. We becik welcome pelanggan anyar lan lawas, kanca-kanca saka kabeh mlaku gesang ing ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi lan bisa bebarengan kanggo nggawe mangsa luwih!

fh2
fh1
fh3


Tampilan Online Chat!