• ab
  • fh3
  • XSGgzu

Liyang Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, iku sawijining perusahaan profesional melu ing riset, pembangunan lan Pabrik peralatan pangatusan Mesin granulating. Iku saiki perusahaan karo liyane varieties lan specifications ing China.Changzhou Daming Pharmaceutical Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, iku sawijining perusahaan profesional melu ing riset, pembangunan lan Pabrik peralatan pangatusan Mesin granulating. Iku saiki perusahaan karo liyane varieties lan specifications ing China.


Tampilan Online Chat!